Blog

Shad-urile Slim Jim de la Iron Claw

Voi incepe prin a spune ca pana acum nu stiu sa fi existat partida in care shad-urile Slim Jim sa nu fi prins peste. Sunt inca in testare pentru ca noua ne si place sa pescuim cu echipamentele pe care le oferim clientilor si suntem super entuziasmati. Rezultatele ne-au surprins si pe noi care stiam calitatea nalucilor, stiam dar nu am crezut nicio secunda ca pot fi atat de eficiente.

Am primit multe poze de la prieteni pentru ca ei au fost primii ce le-au incercat si acum am inceput sa primim fotografii de la clientii care deja au achizitionat aceste shad-uri!

Istorie: shad-urile acestea au fost inventate de firma Saenger si au fost practic primele shad-uri slim de pe piata. Ulterior aceasta forma a fost copiata de multe companii dar dupa cum ne place sa spunem: “Slim Jim Original este numai unul”

In timp Slim Jim de la Iron Claw au devenit o adevarata “religie”. Un shad apreciat in intreaga Europa. Un shad ce a castigat concursuri si a facut fericiti multi pescari.

Pentru noi este o onoare sa il oferim in Romania si suntem siguri ca in curand vom regasi acest shad in trusa fiecarui pescar de spinning!

Mai jos cateva imagini cu cateva capturi de pe Dunare – Martie 2019

Cu drag,
Echipa pescarilor de spinning

Related posts

Leave a Comment