Blog

Spinning salau pe Dunare 14.03.2019 – multumesc Ionel pentru poze

Salut.

Azi am ajuns la o concluzie interesanta. Nu pot posta pe net cati pesti se prind cu Slim Jim. Deja sunt multe comentarii pe FB referitor la capturi, comentarii de genul ” bai da mai opreste-te”.

Spre exemplu azi au fost doua echipe ce au avut in dotare Slim Jim. O echipa a prns 4 salai pe Slim jim si unul pe un alt shad si o echipa ce a prins sase salai din care cu Slim Jim si alti doi pe shad-urile “uzuale” ce le aveau in mod obisnuit in trusa.

Pentru azi va voi prezenta cateva fotografii de la Ionel Dulceanu. Imi este prieten dar este pescar. Va pescui sa prinda peste si indiferent de prietenie. Cu toate acestea Slim Jim a ajuns in topul preferintelor lui pentru ca ……prinde si prinde bine. Prinde mai bine decat am sperat atunci cand am facut primul import!

Nu prea mai stiu ce sa va povestesc asa ca va las sa va bucurati de fotografii. Daca aveti intrebari, nu ezitati sa intrebati si va voi raspunde cu placere! Ce este de mentionat? Slim Jim functioneaza si suntem din ce in ce mai convinsi ca nu va exista pescar de salau din Romania carfe sa nu-l aiba in trusa!

Related posts

3 Thoughts to “Spinning salau pe Dunare 14.03.2019 – multumesc Ionel pentru poze”

 1. Madalin Gontaru

  Buna ziua ..merge sa dau la salau doar cu fir textil?? Fara inaintas floro carbon

  1. CristiBors

   Da, se poate pescui la salau si fara fluoro dar fara discutie fluoro aduce avantaje multiple: e invizibil si mai rezistent la abraziune. Daca totusi nu vrei inaintas, da cu un marker negru pe fir pe o lngime de vreo 1.5 m

 2. madalin gontaru

  multumesc frumos

Leave a Comment