Blog

Clasament final “Cupa Laurentiu Andronic”

Va prezentam clasamentul final al concursului de pescuit la spinning “Cupa Laurentiu Andronic”

Echipa noastra, pescardesomn.ro formata din Robert Moldoveanu si Paul Plostinaru au intrat pentru prima data in concurs impreuna!

Au avut parte de primele emotii si asta s-a vazut din plin, ambii fiind pescari excelenti. A fost un concurs cu o incarcatura emotionala substantiala ambii pastrand vie amintirea lui Laurentiu Andronic peste care s-au suprapus si emotiile concursului propriuzis. Important este ca in acest concurs au avut parte de un antrenament bun pentru prima etapa de campionat national.

Am obtinut un loc 41 ce ne este extrem de folositor. Avem loc de crestere! Avem de invatat sa pescuim in concurs pentru ca in pescuitul de relaxare baietii chiar performeaza. Ceea ce avem nevoie acum este ca timpul sa le toceasca nervii si sa invete sa se distreze pe apa pentru ca in acest fel vor aparea rezultatele.

In acest moment suntem cu ochii la prima etapa de campionat si stim ca va fi mai bine. Avem si cu cine si cu ce asa ca urmeaza sa crestem!

“A fost o lectie buna in care am invatat mai multe decat in ani de zile de pescuit recreativ” spune Robert

Noi ceilalti suntem mandri de baietii nostri si le tinem pumnii pentru prima etapa din campionatul national de spinning!

Va invit sa urmariti parcursul baietilor si adaptarea lor la conditiile de concurs! Veti avea ce vedea!

La final va prezentam clasamentul final al primei atape al concursului memorial: Cupa Laurentiu Andronic desfasurat pe Valea Argovei!

Felicitari organizatorilor, clubul Aquamania, si participantilor.

Vom reveni si cu detalii direct de la baieti si o analiza a ceea ce a fost rau si ce a fost bine. Sincer si fara ascunzisuri in asa fel incat cei ce se gandesc sa incerce o participare sa stie la ce sa se astepte si sa nu repete greselile facute de noi!

Urmareste blogul magazinului www.pescardespinning.ro pentru a fi la curent cu evolutia “ostilitatilor” in campionatul national de spinning!

Related posts

Leave a Comment