Blog

Eliberare online permise de pescuit 2019 – incepe pe 08.05.2019

Update

Ampa face apel la calm si promite ca se vor emite un numar suficient de permise pentru toti pescarii

Prin prezenta, vă facem cunoscut că sunt disponibile permise de  pescuit recreativ pentru toți solicitanții. Vă rugăm să accesați cu moderație sistemul online de emitere permise de pescuit recreativ, deoarece lățimea benzii stabilită de providerul de internet nu permite o accesare simultană masivă a sistemului online.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Astazi ANPA a emis un comunicat de presa ce anunta ca incepand de maine 08.05.2019 vom avea parte de eliberare online pentru permise de pescuit 2019

Mai jos va relatam integral anuntul publicat pe www.anpa.ro de unde puteti obtine si permisul.

Sa speram ca nu se va bloca instant si iremediabil!

Atentie:

Detinerea permisului de pescuit nu ofera dreptul de a pescui in perioada de prohibitie:

COMUNICAT DE PRESA privind EMITEREA PERMISELOR DE PESCUIT RECREATIV

   Prin prezenta, vă facem cunoscut că, sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru Marea Neagră și pentru fluviul Dunărea cu brațele sale și habitatele piscicole naturale necontractate de asociațiile de pescari recreativi va deveni funcțional începând cu data de 08.05.2019.

Totodată, începând cu data de 24.05.2019  va deveni funcțional sistemul online de emitere a permiselor de pescuit recreativ pentru habitatele piscicole naturale contractate de asociațiile de pescari recreativi.

Menționăm faptul că, acest decalaj de termene a survenit în vederea asigurării funcționalității  sistemului online de eliberare a permiselor de pescuit recreativ și este justificat de evitarea suprasolicitării sistemului ca urmare a unui număr prea mare de solicitări simultate, ce pot duce la blocarea sistemului.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Related posts

One Thought to “Eliberare online permise de pescuit 2019 – incepe pe 08.05.2019”

  1. Stan

    Dorim in permis de pescuit pentru dunare si bratele ei

Leave a Comment