primul salau pe valea argovei
Blog

Salau pe Valea Argovei – primul salau la spinning

Azi am primit un set de fotografii de la o echipa de pescari incepatori ce au iesit la o partida de salau pe Valea Argovei si le multumim pentru materiale. Nimic nu este mai frumos pentru noi decat sa primim fotografii de la clienti!

Partea inedita din aceasta partida este ca Mihai a prins primii lui salai la spinning. Avand in vedere ca salaul a fost prins cu echipament de la noi, ne face sa fim extrem de bucurosi.

Povestea noastra incepe de fapt undeva prin 2018 cand am fost contactat de Mihai pentru echipament de pescuit la somn. Mai exact pentru pescuit la clonc. Am ales inpreuna echipamentul si au fost extrem de incantati. Au reusit sa prinda cativa somni frumosi.

Anul acesta auzind ca pescardespinning.ro si-a deschis portile, ne-a solicitat ajutorul pentru alegerea unui echipament de pescuit la salau. Baietii nu incercasera niciodata pescuitul la salau cu artificiale. Am ales o lanseta pentru pescuit in in delta, o Goza de la Doiyo si shad-uri Slim Jim de la Iron Claw. Stiam ca lanseta este extrem de sensibila si shad-urile destul de eficiente ca sa ajute un incepator sa prinda primul lui salau la spinning.

Cum prohibitia nu se mai termina, au ales sa iasa in cautarea primului salau, pe Valea Argovei. Lanseta supradimensionata pentru un pescuit pe balta dar suficient de sensibila pentru a-i aduce cativa salai. Daca se va idragosti de balti, va trebui sa livram o Goza adaptata pescuitului la balta cu jig-uri de 5-7 g. Au fost trei pescari, toti incepatori si au reusit sa prinda inpreuna peste 10 salai. Partea buna este ca shad-urile Slim Jim vor ramane in amintirea lor pentru mult timp de acum incolo. Deasemenea aceasta partida va ramane in memoria lor pentru totdeauna.

Sincer si noi am retrait azi fericirea prinderii primului salau. Am rememorat amintiri frumoase ce nu ne vor parasi niciodata.

Felicitari echipei si in special lui Mihai pentru primul salau prins. Multumiri si pentru increderea acordata echipamentelor Iron Claw si Doiyo.

Asteptam acum baietii si cu un salau trecut de un metru.

Related posts

Leave a Comment